Omschrijving woning Dassenhorst Oudemirdum

In een prachtige, gevarieerde omgeving vindt u ons mooie ruime, gezellige van alle gemakken voorziene vakantiewoning "Dassenhorst".

 

De woning zit deels vast aan onze woning en is gesitueerd aan de rand van het dorp Oudemirdum en de (fiets) elfstedenroute. Het centrum, het bos, evenals een mooie vrij toegankelijke speeltuin bevinden zich op korte loopafstand. Op de begane grond ligt een nieuwe pvc vloer. De nieuwe woonkeuken is van alle gemakken voorzien. De woning is opnieuw ingericht in 2014.

De woning heeft een;
- eigen entree
- parkeerplaats
- tuin (af te sluiten)
- volledig ingericht terras   
- schuurtje met buiten stroompunt       
- wifi - internet aansluiting

Verhuur kan het gehele jaar.

U kunt in de omgeving uitstekend wandelen en fietsen. De woning heeft een directe aansluiting op de Gaasterlandse bossen met wandelroutes, losloopgebied voor honden en een groot recreatief fietspadennetwerk van ruim 70 kilometer. In de directe omgeving is veel vis-  vaar- en zwemwater (o.a. de Fluessen, de Wyldemerk, het Slotermeer en het IJsselmeer). In de aanwezige informatiemap vindt u alles over o.a. fietsroutes, wandelmogelijkheden, musea, het Woudagemaal, activiteiten, zwem- en spelmogelijkheden en de Friese elfsteden. Vele musea en elfstedenstadjes vindt u op korte afstand.

 

BENEDEN VERDIEPING (55m2):
Ingang, nieuwe grote woonkeuken, ruime kamer met open trap naar boven, grote bergkast, badkamer met afzonderlijk toilet, douchecabine en badmeubel. In de inpandige bijkeuken staat een wasmachine en kleine vrieskast.

De woning is compleet ingericht met o.a. digitale tv, wifi-internet, stereo-installatie, kluisje. De nieuwe keuken bevat alle inbouwapparatuur, zoals combi-oven, afwasmachine en grote koeler. Verder zoal een koffiezetapparaat, mixer, citruspers, tostiapparaat etc.

Middels een CV–installatie wordt de woning volledig verwarmd. Op het terras vindt u o.a. een parasol, tafel, bank en 6 standenstoelen met kussens.

Kindermeubilair is aanwezig in de vorm van kinderstoel, box en campingbedje.


BOVENVERDIEPING (32m2): (3 slaapkamers)
>> tweepersoons slaapkamer met;                         
- boxspring combinatie, leeslampen en nachtkastjes
- vaste wastafel met warm en koud water  
- hang- en legkast

>> tweepersoons slaapkamer met;
- lits-jumeaux, leeslampen en nachtkastjes 
- hang- en legkast (incl kluisje)

>> éénpersoons slaapkamer met;
- bed 90x200,
- leeslamp
- hang- en legkast

Op de bedden liggen dekbedden, molton onderdekens en onderslopen voor kussens. Eventueel zijn dekens aanwezig.
Bedlinnen zit bij de huurprijs inbegrepen.

Bij aankomst ligt een servicepakket voor u klaar bestaande uit afwasmachineblokjes en afwasmiddel, vaatdoek, schuursponsje, vuilnis- en pedaalemmerzakken en een attentie.

U kunt als onze gast gratis gebruik maken van de IJsselmeerstranden en dagrecreatie terreinen “De Hege Gerzen” en “het Mirnser Klif”.

Oudemirdum ligt centraal tussen de Friese boezem meren, de Gaasterlandse Gaasten en Kliffen, de Friese IJsselmeerkust en de vele bossen. Kortom een uitstekende uitvalsbasis voor natuur- en cultuurliefhebbers zoals een bezoek aan de vele musea en de havenstadjes aan het IJsselmeer, zoals Hindeloopen, Stavoren, Makkum, Workum en natuurlijk Lemmer. Ook de kenmerkende watersportstad Sneek en het pittoreske stadje Sloten liggen op zeer korte afstand en zijn de moeite van een bezoekje ruimschoots waard. Op korte afstand van uw vakantieverblijf ligt de prachtige bosvijver.

 

 

 

 

 

 

 


Vakantiebungalow Dassenhorst.

 

 

 

 

Een overzicht van de gezellige voorkamer van het vakantiehuisje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

douche


 

 

 

Slaapkamer op 1e verdieping


 

 

 

 

 

 

 

 

 

grasveld/tuin

 

 

Recreatiestrand "de Hege Gerzen" voor onze gasten gratis toegang.

 


Lekker genieten van het ochtend gloren in de Gaastelandse natuur

     
     

 

Oudemirdum, het toeristisch hart van Gaasterlan in Fryslân